Wavy Ring

kr. 139,00

En smuk bølgeformet ring med bløde former. Den enkle ring er elegant alene, men vi styler den også ofte med andre flotte ringe fra vores kollektion – særligt ‘Lu Ring‘, der med sine bølgede former passer smukt sammen. Denne smalle ring er også god til at stacke med andre ringe!

Wavy Ring er justerbar, og kan derfor tilpasses til din fingerstørrelse og til netop den finger, du ønsker at have den på.

Wavy Ring fås både i sølv- og guldfarvet.

Materiale: Rustfrit stål
Størrelse: 
Justerbar fra størrelse 50-58.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Bølge ring

Bølge ring i enkelt og minimalistisk design. Justerbar ring der kan tilpasses lige præcis din ringstørrelse. Ringen har et simpelt udtryk med små bølget former hele vejen rundt. Denne fine bølget ring er den perfekte stacking ring, da den med dens enkle design nemt kan styles med andre smukke ringe. Du kan for eksempel style vores bølge ring med vores super populære ringe Lu ring. Så får du et super flotte ringe look der pifter dit outfit op. Vores bølgering er perfekt til dig der kan lide de klassisk ringe og enkle ringe. Matcher perfekt med Lilo, Lu og Lilia Ring.

Bølge ring og andre ringe fra By Stine Winther

Hos By Stine Winther har vi et stort udvalg af populære ringe, smukke ringe, enkle ringe, ringe med sten og meget mere. Vi har ringe i guld, ringe i sølv og ringe i rustfri stål, så du kan vælge dit foretrukne materiale. Vi har også ringe i enhver prisklasse. Find billige ringe eller den perfekte ring gave til hende du holder af. Du kan finde bølget ringe, chunky ringe, enkle ringe og meget mere. Ringe er med til at pifte dit outfit op, og du kan nemt sætte dit personlige præg på dit outfit med smukke ringe i enhver form eller udtryk.

Instagram og styling

På vores instagram finder du en masse inspiration til smykkestyling! Du finder populære smykker og inspiration til hvordan du kan style dine smykker. Har du svært ved at style dine fingerringe så det ser cool ud? Så hop over på vores Instagram og se vores mange smukke billeder med ringe og find inspiration til din næste styling.

 

Du kunne også være interesseret i...

WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 139,00
Føj til ønskeliste
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 139,00
Føj til ønskeliste