Wavy Ring

149,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

En smuk bølgeformet ring med bløde former. Den enkle ring er elegant alene, men vi styler den også ofte med andre flotte ringe fra vores kollektion - særligt ‘Lu Ring‘, der med sine bølgede former passer smukt sammen. Denne smalle ring er også god til at stacke med andre ringe!

Wavy Ring er justerbar, og kan derfor tilpasses til din fingerstørrelse og til netop den finger, du ønsker at have den på.

Wavy Ring fås både i sølv- og guldfarvet.

Materiale: Rustfrit stål
Størrelse: 
Justerbar fra størrelse 50-58.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Bølge ring

Bølge ring i enkelt og minimalistisk design. Justerbar ring der kan tilpasses lige præcis din ringstørrelse. Ringen har et simpelt udtryk med små bølget former hele vejen rundt. Denne fine bølget ring er den perfekte stacking ring, da den med dens enkle design nemt kan styles med andre smukke ringe. Du kan for eksempel style vores bølge ring med vores super populære ringe Lu ring. Så får du et super flotte ringe look der pifter dit outfit op. Vores bølgering er perfekt til dig der kan lide de klassisk ringe og enkle ringe. Matcher perfekt med Lilo, Lu og Lilia Ring.

Bølge ring og andre ringe fra By Stine Winther

Hos By Stine Winther har vi et stort udvalg af populære ringe, smukke ringe, enkle ringe, ringe med sten og meget mere. Vi har ringe i guld, ringe i sølv og ringe i rustfri stål, så du kan vælge dit foretrukne materiale. Vi har også ringe i enhver prisklasse. Find billige ringe eller den perfekte ring gave til hende du holder af. Du kan finde bølget ringe, chunky ringe, enkle ringe og meget mere. Ringe er med til at pifte dit outfit op, og du kan nemt sætte dit personlige præg på dit outfit med smukke ringe i enhver form eller udtryk.

Instagram og styling

På vores instagram finder du en masse inspiration til smykkestyling! Du finder populære smykker og inspiration til hvordan du kan style dine smykker. Har du svært ved at style dine fingerringe så det ser cool ud? Så hop over på vores Instagram og se vores mange smukke billeder med ringe og find inspiration til din næste styling.

 

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

WATERPROOF

Flat Snake Armbånd

Fra: 109,00 kr.

WATERPROOF

Figaro Halskæde

149,00 kr.

WATERPROOF
-40%
Personlig gave til hende

Initial Halskæde

107,00 kr.

WATERPROOF
runde ørestikkereRunde ørestikker i flot mønster

Helios Ørestikker

149,00 kr.

PerleøreringePiercingørering med sten

Clear Crystal Helix

89,00 kr.

WATERPROOF
stjerne ørestikkerestjerne ørestikkere

Star Ørestikker

139,00 kr.

Simpelt øreringelookSmalle twisted øreringe

Manda Øreringe

199,00 kr.

WATERPROOF
to forskellige øreringeØreringe med hullet og banket overflade i waterproof

Lina Øreringe

179,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot