Twist earrings

kr. 129,00

Snoet øreringe der skaber et elegant look. Twist øreringene måler ca. 5,5 cm. i længden. Disse øreringe er meget enkle og kan derfor sagtens bruges til hverdag, men kan også styles med andre smykker og et flot party-outfit. Øreringene er en favorit hos os, og et par øreringe vi klart ikke kan undvære! De fine bølge øreringe har et tidsløst design, og passer derfor perfekt i din smykkesamling!

Materiale: Kobber.

 

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Style

Snoet øreringe der skaber et elegant look. Twist øreringene måler ca. 5,5 cm. i længden. Disse øreringe er meget enkle og kan derfor sagtens bruges til hverdag, men kan også styles med andre smykker og et flot party-outfit. Øreringene er en favorit hos os, og et par øreringe vi klart ikke kan undvære! De fine bølge øreringe har et tidsløst design, og passer derfor perfekt i din smykkesamling! De fine snoede øreringe findes både i guld- og sølvfarvet. Snoet øreringe er et musthave i din smykkesamling! Match vores fine bølgede øreringe med vores populære kædeøreringe.

Bølgeformet øreringe er blevet populære og især disse lange snoede øreringe – øreringene indrammer ansigtet og pifter et outfit op. Øreringene sidder tæt til øret og vejer ikke meget, så de ikke føles tunge i øret. Mix og match vores øreringe for at skabe et personligt look.

Twist earrings er vores bestseller og har været det siden vi startede webshoppen – og vi forstår godt hvorfor! Prisvenlig, elegant og et must-have! Twist Earrings er et par øreringe som alle burde have i deres smykkesamling. De har et tidsløst design, og kan derfor bruges længe uden at gå af mode igen. Og det er vi vilde med! Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores twist earrings på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med disse øreringe som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

 

Du kunne også være interesseret i...

Føj til ønskeliste
kr. 199,00
Føj til ønskeliste