Twist Øreringe

129,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Twistøreringe skaber et elegant look. De fine smykker måler ca. 5,5 cm i længden, og så er de meget enkle og kan derfor sagtens bruges til hverdag. Vores twistøreringe er en favorit hos os, som vi ikke mener, man kan undvære! De fine twistøreringe er i et tidløst design og passer derfor perfekt i din smykkesamling!

Materiale: Kobber.

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

Flere detaljer

Vores twistøreringe findes i både sølv og guld

Vores fine twistøreringe findes både i guld- og sølvfarvet. Øreringene er et musthave i din smykkesamling! Match vores fine bølgede øreringe med vores populære kædeøreringe for et fuldendt look.

Bølgeformede øreringe er blevet meget populære og især disse lange twistøreringe er en bestseller. Øreringene indrammer dit ansigt og pifter dit outfit op. Herudover sidder vores twistøreringe helt tæt til øret og vejer ikke meget. Mix og match vores øreringe for at skabe et personligt look.

Twistøreringe: Vores absolutte bestseller 

Twistøreringe er vores bestseller og har været det, siden vi startede webshoppen – og det forstår vi godt! De er prisvenlige, elegante og et musthave til smykkeskrinet! Twistøreringe er smykker, som alle burde have som et go to-smykke i hverdagen. De passer til ethvert outfit og kan derfor bruges længe uden at gå af mode igen. Og det er vi vilde med! 

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe. Vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare inden for 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % rabat på dit første køb!

Se vores twistøreringe på Instagram 

På Instagram kan du se flere billeder af vores twistøreringe. På vores profil finder du en række fine billeder af vores produkter – heriblandt vores fine twistøreringe – og vi afholder også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. 

Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende indhold.

Vi håber, du bliver lige så vild med disse twistøreringe, som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

WATERPROOF
Kugle ørestikkere
Ikke på lager

Dot Ørestikker

99,00 kr.

WATERPROOF
store og brede basic hoopsstore og brede basic hoops

Milla Hoops

139,00 kr.

WATERPROOF
banket hoops

Camilla Hoops

209,00 kr.

Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.

Camilla Mix

643,00 kr.

WATERPROOF
stor og lille basic hoopstøre guld hoops med mønster

Big Bee Hoops

179,00 kr.

øreringe sæt med sten

Crystal Hoop Set

189,00 kr.

øreringe to huller med perler

Nadia Øreringe Mix

358,00 kr.

hoops med vedhængvedhæng med klare sten

Clear Stone Charm

59,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot