Twined Hoops 2,2cm

kr. 199,00

Smukke og store snoede hoops. Style dem med vores Twined Hoops 1,5 for et flot stacked look!

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: 2,2 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Style

Snoede hoops i sølvfarvet

Disse snoede hoops i sølvfarvet er perfekte til dig, der skal til fest eller har brug for at pifte et outfit op. De runde øreringe findes i sølv og guldfarvet. De lukkes let og har en fin glans. Twisted hoops der også kan bruges sammen med andre snoet smykket eller match dem med en helt anden stil for at skabe dit helt eget smykkelook.

Disse twistet øreringe af en del af vores meget populære waterproof serie som I også har taget så godt i mod. Hele serien er mærket med “WATERPROOF” boble i toppen. Det betyder altså, at de er modstandsdygtige overfor vand og fugt. Vi anbefaler dog stadig, at du tager dine smykker af inden du går i bad eller skal sove. Det gør nemlig, at du undgår at slide på de vandfaste smykker. Det nedsætter også levetiden på water proof smykkerne.

Ved at klikke her kommer du direkte ind på vores side med alle vores vandfaste smykker som øreringe, ringe, halskæder og armbånd.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante earrings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe med vedhæng på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Twined Hoops 2,2cm som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

Føj til ønskeliste
kr. 358,00
Føj til ønskeliste