Triple Stone Earstick

kr. 97,30

Fine små ørestikkere med farvede sten.

Materiale: Guldbelagt Sterling sølv

Størrelse: 0,5 cm i stenen

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld m. lilla sten

Style

Disse fine øreringe med lilla sten er i guldbelagt sølv og består af tre små sten i en smuk dyb blå farve. Øreringene er perfekte til det simple look eller til at mixe og matche med andre øreringe. Har du flere piercinger eller måske en helix piercing? Så er disse små ørestikkere med lilla funklende sten helt perfekt til det.

Hos By Stine Winther finder du et bredt udvalg af smykker med farvet sten, herunder øreringe med lilla sten. Så kig igennem vores andre øreringe med blå sten, og find flere øreringe til at matche med disse små ørestikkere. Hvad end din stil er klassisk og minimalistisk eller mere udfordrende og iøjenfaldende, så har vi helt sikkert det perfekte smykke til dig!

Øreringe med farvet sten er den perfekte måde hvorpå du kan tilføje lidt farve og spræl til dit outfit. Find dine øreringe med farvet sten hos os. Vi har lynhurtig levering på kun 24-48 timer, og mulighed for click and collect smykker på vores lager i Aalborg. Leder du efter den perfekte gave til hende? Den kan du helt sikkert finde hos os! Vi pakker gerne din gave ind og tilbyder 14 dages returret fra den dag, hvor gaven skal gives til hende du holder af.

Følg os på Instagram her og find inspiration!

Se også vores mange andre smukke smykker lige her.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 132,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 139,30
Føj til ønskeliste