Star Chain Earrings

kr. 104,30

Fine stjerne-kædeøringe som hænger smukt ned bag øret.

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: Ca. 5 cm.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Kædeøreringe med stjerner

Vores kædeøreringe med stjerner er det perfekte valg til dig, der ønsker en lidt længere ørering. Den har en lang kæde på ca. 5 cm. og en fin, elegant stjerne i enden. Denne chain earring er kan både fås i guld farvet, men er også kommet på lager i den sølvfarvet. Den er let at trække igennem øret og det gør ikke ondt. Stjernen er meget diskret og er super simpel. Øreringen er vandfast og den kan derfor tåle vand og fugt, men vi anbefaler dog stadig, at du tager dine smykker af inden du går i bad eller skal sove, da det kan sænke smykkets levetid markant.

De kan vælge et kombinere dem med nogle perleøreringe, der også har et feminint udtryk. Det er vores ‘Palma Pearl Earrings’. Du kan også vælge at udnytte at ‘Star Chain Earring’ har en lang kæde og sno kæden igennem dine andre huller i ørerne. Du kan enten hive kæden helt igennem øret eller lade stjernen hænge lidt ned foran . Der er uendelige styling muligheder i dette par øreringe.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante øreringe ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores halskæder på instagram og få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe til ørerne. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Star Chain Earrings som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 139,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 90,30
Føj til ønskeliste