Sophia Hoops

kr. 199,00

Smukke botaniske hoops i forskellige lækre farver.

Material: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber + Zircon

Størrelse: 1,2 cm.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Style

Farve

Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. lilla sten, Guld m. rød sten, Sølv m. blå sten, Guld, Sølv

Hoop øreringe med farvede sten

Øreringe med farvede sten er den helt store trend lige nu! Sophia Hoops er vores flotte hoop øreringe med farvede sten. Disse øreringe fås i både guld og sølv farvet, og med fem forskellig farvede zirkoner, der er formet som små blomster. Disse hoops er super fine og passer perfekt til dig, der godt kan lide en feminin og sød ørering.

Sophia creolerne er et perfekt match med vores Ellana Earrings og Crystal Hoops.

Hvis du ikke kan få nok af hoops med farvede sten kan du tage et kig på vores store udvalg her. Har du en særlig præference indenfor farve, kan du bruge menuen til venstre til at se de øresmykker med farvede sten, du bedst kan lide.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre øreringe ud! Vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer din ordre på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores hoops på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med disse hoops som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

Føj til ønskeliste
kr. 159,00
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
kr. 229,00
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
kr. 189,00
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
kr. 159,00
Føj til ønskeliste