Snakeskin Hoops

129,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smukke hoops med et fint slangeskinds-mønster, som giver udseendet lidt struktur! Elsker du et stacked look? Så kan du finde disse smukke hoops i vores Hoop Mix!

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: 1,5 cm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

Flere detaljer

Slangeskind øreringe

Vores snakeskin hoop har, som navnet antyder, en fed slangeskind look på øreringe. Det er en almindelig rund ørering i rustfrit stål, men har en fedt printet overflade, der lige giver de få ekstra detaljer! Vi elsker basic hoops og synes at denne slangeskind øreringe passer perfekt sammen med både Isobel og Sigrid øreringene.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Smykkeinspiration

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer - samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Snakeskin Hoops  på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med disse ørering som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

øreringe to huller med perler

Nadia Øreringe Mix

358,00 kr.

WATERPROOF
muslinge øreringe

Shelly Ørestikker

129,00 kr.

Snakehoops med perle og stenSpiralørestikkere med bølgevedhæng

Paraíso Øreringe

289,00 kr.

Botaniskinspireret helixhelix med botaniske detaljer

Botany Helix

99,00 kr.

WATERPROOF
cirklet ring

Mova Ring

149,00 kr.

Birth Year Ring

329,00 kr.

WATERPROOF
Ring, baguette, bystinewinther

Shelly Ring

229,00 kr.

WATERPROOF
Små hoops

Plain Hoops Sæt

169,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot