Snakeskin Hoops

kr. 90,30

Smukke hoops med et fint slangeskinds-mønster, som giver udseendet lidt struktur! Elsker du et stacked look? Så kan du finde disse smukke hoops i vores Hoop Mix!

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: 1,5 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Style

Slangeskind øreringe

Vores snakeskin hoop har, som navnet antyder, en fed slangeskind look på øreringe. Det er en almindelig rund ørering i rustfrit stål, men har en fedt printet overflade, der lige giver de få ekstra detaljer! Vi elsker basic hoops og synes at denne slangeskind øreringe passer perfekt sammen med både Isobel og Sigrid øreringene.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Smykkeinspiration

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Snakeskin Hoops  på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med disse ørering som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 104,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 97,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 90,30
Føj til ønskeliste