Snake Ring

kr. 199,00

Slanger på smykker er en stor trend, som er kommet for at blive. Denne smukke ring er både rå og feminin, og er så cool at sætte sammen med andre ringe.

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: Justerbar i størrelse 54-60.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Vores populære slange ring

Er du til det mere moderne og rå look? Så er vores slange ring måske noget for dig! Den snoede ring passer sammen med dine basis smykker, og kan gøre et hvert outfit mere stilfuldt! Snake ringen er blandt andet god til at stacke sammen med andre ringe, i både guld og sølv looks! Er du mere på udkig efter et smykkesæt så kan være slange fingerring parres med nogle fede slangeøreringe, eller en cool halskæde. Næsten alle vores ringe er regulerbare og justerbare og kan derfor passe på alle, både mænd og kvinder.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre ringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores slange ring på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ring som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.