Smykkebox – Lille

kr. 119,00

Denne smukke smykkebox i velour er perfekt at have med på farten, da den er lille og passer i de fleste tasker! Den passer på dine smykker og holder dem tørre og rene imens du er på farten.

Måler ca. 10 x 5 x 3 cm.

 

På lager

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Blå

Lille praktisk smykkebox

Kender du også problematikken med indviklede halskæder, øreringe osv.? Når du er på farten og skal have dine smykker af vikler smykkerne sig altid sammen eller bliver væk? En lille praktisk smykkebox er, hvad man mangler til turen om det så er med ned i fitness, på ferie eller bare når du skal på farten. Størrelsen på smukkeæsken gør, at den er let at medbringe og opbevare med meget lidt plads. Det har plads til både halskæder, øreringe, ringe og meget mere. Den findes i velour i en dusty rose farve. Den står til næsten ingen penge og giver høj værdi til enhver situation. Den gør det let at organisere dine smykker.

Vi har valgt at lave en smykkeboks en den lille størrelse, men også i en større udgave som du kan finde ved at trykke her. Derudover har vi fået det populære akryl smykkeskrin hjem som du kan komme direkte hen til ved at klikke her.

 

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker! Du kan altså hente din smykkebox hurtigt, hvis du er her fra Aalborg!

 

Inspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre produkter, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores smykkeæske på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, du kan finde æsken med. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med den lille smykkebox som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

Føj til ønskeliste
kr. 269,00
Føj til ønskeliste