Smykkebox Mellem

kr. 188,30

Er du tit på farten? Så kan du med denne smykkebox opbevare dine smykker trygt og sikkert!

Måler ca. 16 x 11 x 5

På lager

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Smykkeæske

Mangler du opbevaring til smykker, så er vores smykkebox i mellem et rigtig godt bud! Det er meget populært at opbevare smykker i smykkebokse, for at passe bedst muligt på sine smykker og med denne smykkeæske kan du nemt organisere dine smykker. Det flotte og stilrene design gør at smykkeskrinet kan stå fremme og indgå som en del af indretningen. Smykke boksen har 2 lag med rum indeling. Denne smykke boks kan opbevare alle dine smykker, da der både er plads til ringe, ørestikker, øreringe, halskæder, armbånd og lignende, hvilket gør det nemt for dig at organisere dine smykker, uden at de ligger sammenkrøllet. Denne smykke box kan lukkes sammen, så du kan tage den med på rejser.
Denne smykkebox er et must have og en god gave til den smykkeglade pige!

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker! Du kan altså hente din smykkebox hurtigt, hvis du er her fra Aalborg!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Inspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre produkter, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores smykkeæske på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne smykkebox som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 181,30
Føj til ønskeliste