Sirra Ring

kr. 97,30

Denne smukke ring, har en banket overflade som gør dens basale form super unik. Den giver et fedt chunky look til din smykkesamling.

Størrelse: Justerbar fra størrelse 54-60
Materiale: Rustfri stål

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Chunky ring med kant

Vores chunky ring med kant er et smykke, der er med til at udfordre det perfekte. Bredden på ringen og det upolerede ydre gør ringen til et statement smykke. Den har tilfældige former og kanter som giver noget kant og råt til udtrykket. Den cool ring kan fås i både sølv- og guldbelagt sølv. Den chunky ring har tekstur i materialet, hvilket giver fingerringen noget kant og unikt udseende. Du kan selv justere ringen, hvilket betyder du kan bruge den på alle fingre og den kan også bruges til enhver hånd.

Vi har lavet en hel serie med disse tekstur smykker så du kan sammensætte dit helt personlige look.

For at denne smukke ring har den længste holdbarhed anbefaler vi, at du holder den tør. Vi har gjort det let for dig ved at have tre forskellige muligheder, hvorpå du kan holde dine andre ringe, øreringe, halskæder, vedhæng, armbånd tørre og sikre. Hos By Stine Winther kan du købe en smykkeboks – lille, som er perfekt til sportstasken. Der er også en lidt større mulighed i vores smykkeboks – mellem. Til dig med den helt store smykkesamling så har vi lige fået vores smykkeskrin – akryl på lager igen.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke rings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores cool ringe på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for denne ‘Sirra Ring’ som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 97,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 97,30
Føj til ønskeliste