Sirra Ring

149,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Denne smukke ring, har en banket overflade som gør dens basale form super unik. Den giver et fedt chunky look til din smykkesamling.

Materiale: 14k guldbelagt rustfrit stål

Størrelse: Justerbar fra størrelse 54-60

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Chunky ring med kant

Vores chunky ring med kant er et smykke, der er med til at udfordre det perfekte. Bredden på ringen og det upolerede ydre gør ringen til et statement smykke. Den har tilfældige former og kanter som giver noget kant og råt til udtrykket. Den cool ring kan fås i både sølv- og guldbelagt sølv. Den chunky ring har tekstur i materialet, hvilket giver fingerringen noget kant og unikt udseende. Du kan selv justere ringen, hvilket betyder du kan bruge den på alle fingre og den kan også bruges til enhver hånd.

Vi har lavet en hel serie med disse tekstur smykker så du kan sammensætte dit helt personlige look.

For at denne smukke ring har den længste holdbarhed anbefaler vi, at du holder den tør. Vi har gjort det let for dig ved at have tre forskellige muligheder, hvorpå du kan holde dine andre ringe, øreringe, halskæder, vedhæng, armbånd tørre og sikre.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke rings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores cool ringe på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for denne ‘Sirra Ring’ som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot