Singa Øreringe

279,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Materiale: Belagt messing

Størrelse: 6cm i længden

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

Flere detaljer
Vedligehold og FAQ

Andre købte også

Øreringe der hænger med perlerBanket øreringe med vedhæng og perle

Theato Øreringe

299,00 kr.

PerleøreringePiercingørering med sten

Clear Crystal Helix

89,00 kr.

Øreringe hoops med sten

Moma Hoops

149,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot