Simple Stone Earcuff

kr. 69,30

Fin og simpel earcuff med en lille sten på!

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber + Zirkon

Størrelse: 1,2 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Farve på sten

G-Grønlig, G-Hvid, S-Hvid

Style

Earcuff med sten

Vores “Simple Stone” earcuff med sten er udsmykket med flotte sten i både klar og grøn. Earcuff’en kommer i både sølv og guld, og altså også som earcuff med grøn sten. Denne fake piercing er en af mange i vores earcuff udvalg, der indholder mange forskellige styles. Denne style er meget enkel og simpel, men denne earcuff med sten er kan også styles med chunky smykker.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv! Se vores gave idé her!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre earcuffs, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af Simple Stone Earcuff på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne earcuff som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 69,30
Føj til ønskeliste