Double Pearl Hoops

kr. 139,30

Smukke klassiske hoops med dobbelt perlevedhæng.Vedhænget er aftageligt, og du kan derfor også bruge de små hoops for sig.

Materiale: Rustfri stål

Størrelse: ca. 3 x 1 cm.

 

BEMÆRK: Da perlerne er naturlige kan de forekomme i forskellige former og størrelser.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Hoops med perlevedhæng

‘Simple Double Pearl Hoops´ er et smykke der udstråler elegance og stil. Vores hoops med perlevedhæng er et must-have i enhver smykkesamling. Perle øreringene har en lille hoop, hvor den lukkes let og sikkert, og så har de et smukt vedhæng bestående af to hvidlige perler. Vedhænget gør, at øreringen får lidt længde og derfor også kan mixes med andre lidt længere hoops for et langt stacked look. Du kan blive inspireret til andre long mix her. Det er let at sammensætte dem så de passer ind i din personlige stil – om du er til det elegante eller til det rå look.

Perle øreringene findes i guld- og sølvfarvet, så de både kan bruges, hvis du er en guld- eller sølvpige.

 

Smykkeinspiration

Se også vores store udvalg af andre perlesmykker. Vi har helt sikkert noget, der passer til din stil og som du kan få til gode priser! Vi leverer dine varer på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb – så går du aldrig glip af de flotte nyheder.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe og perle smykker på instagram og få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse stilfulde billeder af vores produkter, herunder også vores fine hoops. Vi holder også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så glad for vores hoops med perlevedhæng som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 111,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 153,30
Føj til ønskeliste