Silvia Ring

149,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Fin rund ring, som trods dens størrelse, er super enkel og let at have på.

Materiale: Rustfri stål

Størrelse: justerbar i størrelse 53-63.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Rund ring i et simpelt men iøjenfaldende design. Vores Silvia Ring er en rund ring i messing. Ringen er justerbar i størrelsen så du kan tilpasse ringen til netop den finger du ønsker at bære den på. Ringen er chunky men stilren og er perfekt til de dage hvor du har et helt simpelt outfit på. Stack den med andre fine ringe eller lad den smukke runde ring tale for sig selv.

Kig igennem vores store udvalg af ringe, vi har noget til enhver smag! Simple ringe, statement ringe, ringe med sten og meget mere! Find også billige fingerringe i vores udsalgskategori. Vi sender din pakke lynhurtigt eller afhent samme dag på vores lager i Aalborg (hverdage). Vi glæder os til at pakke din ordre!

Følg os på Instagram her.

Se alle vores smykker her. 

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot