Silver Stone Mix

kr. 222,60

Dette sæt er bestående af:

  • Stone Hoops
  • Crystal Hoops

Materiale: Sterling Sølv

Størrelse: 1,5 cm og 1,1 cm

Kun 6 tilbage på lager

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Sølv

Style

Sølv smykker med sten

Vores Silver Stone Mix er et smykkesæt bestående af sølv smykker med sten på. Øreringene er fremstillet i sterling sølv og har begge klare sten på øreringene. Sættet består af to hoops, men fine detailer og et meget klassisk og stilrent look. Hvis du leder efter simple øreringe i god kvalitet er du kommet det rigtige sted. Silver Stone Mix er et prisvenligt kvalitets smykke sæt, og består af to af vores bedst sælgende øreringe. Er du interesseret i øreringe hver for sig, finder du Stone Hoops her og Crystal Hoops her.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre sæt, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Silver Stone Mix på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med dette sæt som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Ny farve
Føj til ønskeliste
kr. 90,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 160,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 194,60
Føj til ønskeliste