Sigrid Hoops

kr. 90,30

Vores smukke Sigrid Hoops, som har en perfekt mellemstørrelse. Style dem med andre øreringe for et stacked look, eller brug dem alene for et mere enkelt look!

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: 1,7 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Style

Øreringe i rustfrit stål

Den nyeste tilføjelse til vores waterproof kollektion er vores Sigrid øreringe i rustfrit stål. De har den fedeste overflader, men fine bankede detaljer og en god pris! Disse øreringe i rustfrit stål får du til bare 119 kr, og så er de endda vandfaste! Øreringene er 1,7 cm og passer derfor rigtig godt til både Isobel og Snakeskin hoops.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Sigrid ørering på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ørering som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 104,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
Ikke på lager
kr. 188,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 90,30
Føj til ønskeliste