Shiny Hoops

199,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smukke kreoler med sten både udvendigt og indvendigt, så man virkelig kan se stenene når de er i!

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber + zirkoner.

Størrelse: 1,53 cm.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. multifarvet sten, Sølv, Sølv m. blå sten

Style

Flere detaljer

Shiny creoler med sten

Vores Shiny Hoops er et musthave til den smykkeglade og det at de er udsmykket med fine sten, gør dem perfekte til både hverdag og fest! Disse creoler med sten er et alsidigt smykke, som passer til alle aldersgrupper. Vi elsker det stackede look, og vil derfor anbefale at matche disse creoler med vores Crystal Hoop Set. Er du mere til det klassiske look, kan denne creol med sten også sagtens bæres alene. Det gør virkelig at stenene på creolerne står flot.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Shiny hoops på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne kreol som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

Snakehoops med perle og stenSpiralørestikkere med bølgevedhæng

Paraíso Øreringe

289,00 kr.

WATERPROOF
Små basic hoops til stacking

Basic Hoops - 1,2 cm

129,00 kr.

Birth Year Ring

329,00 kr.

Simpelt øreringe looktwisted helix hoop

Twirled Helix

Fra: 89,00 kr.

WATERPROOF
Øreringe med rudeformet vedhæng der kan sammensættes med Clara Earsticks

Long Clara Øreringe

149,00 kr.

Øreringe guld lookTrekantet lille piercing

Crystal Triangle Piercing

89,00 kr.

Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.

Camille Mix

683,00 kr.

WATERPROOF
store snoede hoops

Kamilea Hoops

189,00 kr.

WATERPROOF
Justerbar ring med hjertevedhæng

Heart Ring

149,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot