Shiny Hoops

kr. 139,30

Smukke kreoler med sten både udvendigt og indvendigt, så man virkelig kan se stenene når de er i!

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber + zirkoner.

Størrelse: 1,53 cm.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. multifarvet sten, Sølv m. blå sten, Guld, Sølv

Style

Shiny creoler med sten

Vores Shiny Hoops er et musthave til den smykkeglade og det at de er udsmykket med fine sten, gør dem perfekte til både hverdag og fest! Disse creoler med sten er et alsidigt smykke, som passer til alle aldersgrupper. Vi elsker det stackede look, og vil derfor anbefale at matche disse creoler med vores Crystal Hoop Set. Er du mere til det klassiske look, kan denne creol med sten også sagtens bæres alene. Det gør virkelig at stenene på creolerne står flot.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Shiny hoops på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne kreol som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 69,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 104,30
Føj til ønskeliste