Shelly Earsticks

kr. 90,30

Smukke ørestikkere som passer perfekt til sommerens trends!

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: ca. 1.2 cm.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Muslinge øreringe

Vores Shelly muslinge øreringe er et smykke af mange, som for alvor kan skabe feriestemning. Øreringene er former som små muslinger, som gør at man kan få et beachy look, med klassiske detaljer. De passer perfekt sammen med vores andre muslingeskal smykker, som eksempelvis vores Bea armbånd.

Muslinge øreringe kan, udover at skabe et strand look, tåle vand og indgår i vores Waterproof kollektion. De er lavet i rustfrit stål, som gør dem yderst holdbare i forhold til mange andre materialer, som man skal være en smule mere forsigtige med. Ørestikkerne kommer både i sølv og guld farvet.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Shelly Earsticks på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med disse øreringe som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 104,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 90,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 69,30
Føj til ønskeliste