Ring Mix

419,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen

24-48 timers levering / Fri fragt ved køb over 399 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Dette sæt består af:

  • Lilia Ring
  • Lu Ring
  • Wavy Ring

Materiale: Rustfrit stål
Størrelse: Justerbar fra størrelse 50-58. - Lilia str. 55

Specifikationer

Yderligere information

Størrelser

Farve

Sølv

Flere detaljer

Populært ringsæt - sølvfarvet

Et populært ringsæt - sølvfarvet, der passer til alt. De består af Wave ringen der er justerbar, og kan derfor tilpasses til din fingerstørrelse og til netop den finger, du ønsker at have den på. Vi elsker regulerbare ringe, da man kan skabe nye udtryk ved at flytte den til en ny finger. Samtidig kan du nemmere stacke dine ringe og lave Mix and match med dine ringe og opnå lige præcis det look du bedst kan lide.

Den anden ring er vores 'Lilia Ring' der er en tekstur ring med en rå bølget overflade. Denne ring har et banket look og er meget moderne og trendy. En chunky ring der skaber et iøjnfaldende look og giver et råt finish til dit smykkelook.

Den sidste ring er vores 'Wavy ring' der er en bølget ring i enkelt og minimalistisk design. Justerbar ring der kan tilpasses lige præcis din ringstørrelse. Ringen har et simpelt udtryk med små bølget former hele vejen rundt.

 

Det er tre af vores bestsellers ringe vi har valgt at matche i dette populære ringmix!

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre sæt ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores smykkesæt på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for dette Ring Mix sæt som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

WATERPROOF
Justerbar ring med firkantetvedhæng med sten

Promise Ring

149,00 kr.

WATERPROOF
store og brede basic hoopsstore og brede basic hoops

Milla Hoops

139,00 kr.

WATERPROOF
Slangehalskædesæt med armbånd

Flat Snake Mix

Fra: 238,00 kr.

WATERPROOF

Wavy Ring

149,00 kr.

WATERPROOF
Øreringe med rudeformet vedhæng der kan sammensættes med Clara Earsticks

Long Clara Øreringe

149,00 kr.

WATERPROOF

Figaro Halskæde

149,00 kr.

WATERPROOF
Lu Ring

Lu Ring

149,00 kr.

WATERPROOF
tre forskellige armbåndSnoet kæde armbånd
Ikke på lager

Caleja Armbånd

139,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot