Ring Mix – Guldfarvet

kr. 249,90

Dette sæt er bestående af:

  • Lilia Ring
  • Lu Ring
  • Wavy Ring

Materiale: Rustfrit stål
Størrelse: Justerbar fra størrelse 50-58. – Lilia str. 55

Kun 3 tilbage på lager

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld

Størrelser

Populært ringsæt

Et populært ringsæt, der passer til alt. De består af Wave ringen der er justerbar, og kan derfor tilpasses til din fingerstørrelse og til netop den finger, du ønsker at have den på. Vi elsker regulerbare ringe, da man kan skabe nye udtryk ved at flytte den til en ny finger. Samtidig kan du nemmere stacke dine ringe og lave Mix and match med dine ringe og opnå lige præcis det look du bedst kan lide.

Den anden ring er vores ‘Lilia Ring’ der er en tekstur ring med en rå bølget overflade. Denne ring har et banket look og er meget moderne og trendy. En chunky ring der skaber et iøjnfaldende look og giver et råt finish til dit smykkelook.

Den sidste ring er vores ‘Wavy ring’ der er en bølget ring i enkelt og minimalistisk design. Justerbar ring der kan tilpasses lige præcis din ringstørrelse. Ringen har et simpelt udtryk med små bølget former hele vejen rundt.

 

Det er tre af vores bestsellers ringe vi har valgt at matche i dette populære ringmix!

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre sæt ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores smykkesæt på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for dette Ring Mix sæt som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 90,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 97,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 194,60
Føj til ønskeliste