Rainbow Zircon Earrings

219,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen

24-48 timers levering / Fri fragt ved køb over 399 kr.

Til dig der elsker farver, og dig som gerne vil have lidt farve i din smykkesamling!

Materiale: Sterling sølv

Størrelse: 1.2 cm i diameter

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld m. multifarvet sten

Flere detaljer

Hoops med farvede sten

Vores Rainbow Zircon Earrings er de flotteste hoops med farvede sten. Disse hoop øreringe med sten er lavet i guldbelagt sterling sølv, og er besat med små farvede zirkoner. Den ujævne placering af zirkonerne skaber et rustikt og anderledes look! Disse Rainbow øreringe giver en fest af farver i sig selv, men er også perfekt at sætte sammen med vores andre smykker, hvis du har flere huller i ørerne. Vi vil særligt anbefale dig at style disse hoops med vores Cille Earrings og Smara Earcuff.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Rainbow Zircon Earrings på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores andre fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med disse ørering som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot