Rainbow Helix

Fra: 89,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smukt helix-smykke med en masse farvede zirkoner.

Materiale: 925 sterling sølv

Størrelse: Small: 0,8 cm, Large: 1,1 cm

OBS! Sælges enkeltvis

Specifikationer

Yderligere information

Style

,

Farve på sten

Multi

Farve

Guld m. multifarvet sten

Størrelser

,

Flere detaljer

Helix hoop med farvede sten

Vores Rainbow Helix er en lille helix hoop med farvede sten. Denne flotte ørering med sten er lavet i guldbelagt sterling sølv. Denne hoop ørering er perfekt til dig, der har en helix piercing eller flere huller i ørerne, så du kan skabe det fineste smykkelook. Øreringe med farvede sten er mega trendy og moderne, så vores Rainbow Helix ørering er det perfekte øresmykke til din smykkesamling!

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Rainbow Helix på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores andre fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot