Rainbow Earcuff

99,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen

24-48 timers levering / Fri fragt ved køb over 399 kr.

Mangler du noget til at krydre din smykkesamling med? Så er denne earcuff perfekt! Den er fyldt med farver, så den passer til de fleste øreringe looks.

Materiale: 14K guldbelagt kobber + Zirkoner

Størrelse: 1,2 cm

Specifikationer

Yderligere information

Style

Farve

Guld, Guld m. multifarvet sten

Flere detaljer

Få dit regnbue piercing look!

Vores Rainbow earcuff er et musthave hvis du leder efter et regnbue piercing look! Den er så cool og giver så mange stylingmuilgheder, da den kan komplimentere smykker med farvede sten, men også pifte et basic smykkelook op! En earcuff som denne er et musthave hvis du ønsker piercing look, uden at få lavet huller i ørene. Er du interesseret i flere regnbue smykker, så finder du dem her, eller måske bare et par basic hoop her.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte smykke gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer - samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre earcuffs, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Rainbow Earcuff på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne earcuff som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot