Rainbow Earcuff

kr. 99,00

Mangler du noget til at krydre din smykkesamling med? Så er denne earcuff perfekt! Den er fyldt med farver, så den passer til de fleste øreringe looks.

Materiale: 14K guldbelagt kobber + Zirkoner

Størrelse: 1,2 cm

På lager

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Style

Farve

Guld m. multifarvet sten, Guld

Få dit regnbue piercing look!

Vores Rainbow earcuff er et musthave hvis du leder efter et regnbue piercing look! Den er så cool og giver så mange stylingmuilgheder, da den kan komplimentere smykker med farvede sten, men også pifte et basic smykkelook op! En earcuff som denne er et musthave hvis du ønsker piercing look, uden at få lavet huller i ørene. Er du interesseret i flere regnbue smykker, så finder du dem her, eller måske bare et par basic hoop her.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte smykke gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre earcuffs, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Rainbow Earcuff på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne earcuff som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste