Rachel Pearl Earrings

kr. 111,30

Smuk og klassisk perleørering med ét perlevedhæng.

Materiale:14K guldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: 2 cm

Vær opmærksom på at perlerne er unikke, og kan afvige fra produktbilledet.

På lager

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Hoops med perle vedhæng

Vores ‘Rachel Pearl Earrings´ er et smykke, der udstråler elegance og de giver et klassisk look. Vores hoops med perle vedhæng lukkes nemt og har den perfekte størrelse. De findes i guldfarvet. Perle øreringene taler for sig selv og er utrolig stilfulde at bære både til hverdag, men også til fest. De kan styles med resten af vores store udvalg af smykker i perle kollektionen eller du kan mixe dem med vores andre kollektioner og skabe et mere unikt og personligt look.

Du kan vælge at sammensætte dem med vores bedstsælgende Moma hoops og Double Earcuff Robe, hvis du ønsker et cool stacked look.

 

Smykkeinspiration

Husk også at tjekke vores udvalg af andre perlesmykker, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine varer på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Du kan også tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb – så går du aldrig glip af de flotte nyheder.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe og perle smykker på instagram og få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse flotte billeder af vores produkter, herunder også vores fine earrings. Vi holder også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så glad for vores hoops med perlevedhæng som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 139,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 146,30
Føj til ønskeliste