Rachel Pearl Øreringe

159,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen

24-48 timers levering / Fri fragt ved køb over 399 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smuk og klassisk perleørering med ét perlevedhæng.

Materiale:14K guldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: 2 cm

Vær opmærksom på at perlerne er unikke, og kan afvige fra produktbilledet.

Specifikationer

Yderligere information

Flere detaljer

Hoops med perle vedhæng

Vores 'Rachel Pearl Øreringe´ er et smykke, der udstråler elegance og de giver et klassisk look. Vores hoops med perle vedhæng lukkes nemt og har den perfekte størrelse. De findes i guldfarvet. Perle øreringene taler for sig selv og er utrolig stilfulde at bære både til hverdag, men også til fest. De kan styles med resten af vores store udvalg af smykker i perle kollektionen eller du kan mixe dem med vores andre kollektioner og skabe et mere unikt og personligt look.

Du kan vælge at sammensætte dem med vores bedstsælgende Moma hoops og Double Earcuff Robe, hvis du ønsker et cool stacked look.

 

Smykkeinspiration

Husk også at tjekke vores udvalg af andre perlesmykker, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine varer på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Du kan også tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb - så går du aldrig glip af de flotte nyheder.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe og perle smykker på instagram og få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse flotte billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Vi holder også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så glad for vores hoops med perlevedhæng som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

Øreringe med stenHoops med månedvedhæng med sten

Moonshine Hoops

189,00 kr.

WATERPROOF
Waterproof ring i dråbe form

Drops Ring

159,00 kr.

Snoet øreringe

Twist Øreringe

129,00 kr.

Snakehoops med perle og stenSpiralørestikkere med bølgevedhæng

Paraíso Øreringe

289,00 kr.

WATERPROOF
ørestikker med lynørestikker med lyn

Lightning Ørestikker

139,00 kr.

Øreringe med blå stenhoop øreringe med en smeltet overflade og klare sten

Eilea Hoops

279,00 kr.

WATERPROOF
Runde øreringe

Basic Hoops - 1,6 cm

139,00 kr.

WATERPROOF

Figaro Halskæde

149,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot