Plain Hoops Sæt

kr. 169,00

 

Sæt med 3 stk. hoop øreringe i forskellige størrelser.

1 stk. i størrelse 1,2cm

1 stk. i størrelse 1,4cm

1 stk. i størrelse 1,6cm

Dette creol sæt er et must have i din smykkesamling – runde øreringe er blevet er klassisk og moderne smykke, som passer til enhver stil. Hoop øreringene har en klik-lås, som gør dem nemme at låse fast i øret.

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Størrelsesguide

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Style

Små hoops

Små hoops i tre forskellige størrelser i et helt simpelt design. Sættet består af 3 små basic hoops, 1 stk. i størrelse 1,2cm, 1 stk. i størrelse 1,4cm, 1 stk. i størrelse 1,6cm. Hoop sættet er et must have i din smykkesamling. Små hoops er nemlig både klassisk, moderne og tidsløse og passer til enhver stil og outfit. Hoop øreringene har en klik-lås, som gør dem nemme at låse fast i øret uden at skulle fumle med en lås. Er du til et mere detaljeret look kan du se vores Crystal hoop set som er små hoops med sten i samme princip. Begge sæt indeholder 3 små øreringe, så hvis du ønsker at have til begge øre skal du lægge 2 par i kurven.

Små hoops og andre øreringe fra By Stine Winther

Her hos By Stine Winther tilbyder vi et kæmpe udvalg af populære øreringe. Du kan finde hoops, kædeøreringe, øreringe med vedhæng, ørestikker, øreringe med sten og så videre. Vi har øreringe i guld, øreringe i sølv, øreringe i rustfri stål og andre materialer. Du kan altså finde noget til enhver smag her hos os. Er du på udkig efter den perfekte øreringe gave til hende, så er du kommet til det rette sted! Vi har øreringe i forskellige prisklasser, og helt sikkert noget der passer til dit gavebudget. Vores Hoop sæt er en oplagt gaveide da det er et simpelt og klassisk smykke, der passer ind i de flestes smykkesamling. Har du brug for råd eller vejledning til den perfekte gave til teenageren, konfirmanden eller andet? Så sidder vi klar på kundeservice til at guide dig til den helt perfekte gave til hende.

Smykkeinspiration

Følg med på vores Instagram og bliv inspireret til dit næste smykkekøb! Her viser vi vores populære øreringe, populære ringe og andre populære smykker. Vi viser også vores fine nyheder og eksklusive smykkekollektioner. Vi håber du vil følge med og blive inspireret til dit næste smykkekøb!

Du kunne også være interesseret i...

WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 407,00
Føj til ønskeliste