Plain Hoops Sæt

169,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

 

Sæt med 3 stk. hoop øreringe i forskellige størrelser.

1 stk. i størrelse 1,2cm

1 stk. i størrelse 1,4cm

1 stk. i størrelse 1,6cm

Dette creol sæt er et must have i din smykkesamling - runde øreringe er blevet er klassisk og moderne smykke, som passer til enhver stil. Hoop øreringene har en klik-lås, som gør dem nemme at låse fast i øret.

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

Flere detaljer

Små hoops

Små hoops i tre forskellige størrelser i et helt simpelt design. Sættet består af 3 små basic hoops, 1 stk. i størrelse 1,2cm, 1 stk. i størrelse 1,4cm, 1 stk. i størrelse 1,6cm. Hoop sættet er et must have i din smykkesamling. Små hoops er nemlig både klassisk, moderne og tidsløse og passer til enhver stil og outfit. Hoop øreringene har en klik-lås, som gør dem nemme at låse fast i øret uden at skulle fumle med en lås. Er du til et mere detaljeret look kan du se vores Crystal hoop set som er små hoops med sten i samme princip. Begge sæt indeholder 3 små øreringe, så hvis du ønsker at have til begge øre skal du lægge 2 par i kurven.

Små hoops og andre øreringe fra By Stine Winther

Her hos By Stine Winther tilbyder vi et kæmpe udvalg af populære øreringe. Du kan finde hoops, kædeøreringe, øreringe med vedhæng, ørestikker, øreringe med sten og så videre. Vi har øreringe i guld, øreringe i sølv, øreringe i rustfri stål og andre materialer. Du kan altså finde noget til enhver smag her hos os. Er du på udkig efter den perfekte øreringe gave til hende, så er du kommet til det rette sted! Vi har øreringe i forskellige prisklasser, og helt sikkert noget der passer til dit gavebudget. Vores Hoop sæt er en oplagt gaveide da det er et simpelt og klassisk smykke, der passer ind i de flestes smykkesamling. Har du brug for råd eller vejledning til den perfekte gave til teenageren, konfirmanden eller andet? Så sidder vi klar på kundeservice til at guide dig til den helt perfekte gave til hende.

Smykkeinspiration

Følg med på vores Instagram og bliv inspireret til dit næste smykkekøb! Her viser vi vores populære øreringe, populære ringe og andre populære smykker. Vi viser også vores fine nyheder og eksklusive smykkekollektioner. Vi håber du vil følge med og blive inspireret til dit næste smykkekøb!

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

Mixet øreringelookØreringe i firkant med sten

Jessica Øreringe

149,00 kr.

WATERPROOF
Justerbar ring med hjertevedhæng

Heart Ring

149,00 kr.

Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.
Ikke på lager

Vibe Mix

553,00 kr.

øreringesæt med 4 hoopsøreringe hoop sæt

Mini Hoop Øreringe Set

189,00 kr.

Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.

Stine Mix

1.256,00 kr.

stjerne ørestikkereStjerne ørestikkere

Polaris Chain Øreringe

179,00 kr.

WATERPROOF
hjerte på plade halskædeHalskæde med hjertevedhæng

Heart Helios Halskæde

239,00 kr.

Botaniskinspireret helixhelix med botaniske detaljer

Botany Helix

99,00 kr.

Mynte Ørestikker

139,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot