Pinna Hoops

kr. 97,30

Elsker du et stacked look? Det gør vi nemlig! Disse smukke hoops er ideelle at sætte sammen med andre øreringe, da de har en perfekt størrelse og et super fint banket look!

Materiale: Rustfri stål

Størrelse: 2 cm i diameter

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Style

Øreringe med hullet overflade

Øreringe med hullet overflade der har en diameter på 2 cm. De har den fedeste overflader, men fine bankede detaljer og en god pris! Disse øreringe i rustfrit stål og kan findes i guld- og sølvfarvet. De vil være perfekte til et fest outfit og en del af et stacked look.

Style dem med de små ‘Stamped Hoops‘ der har de samme fine detaljer og blot er mindre og ‘Snakeskin hoops‘ så du får skabt dig et stacked look i dit øre. Ved at mixe og matche store og små hoops får du et cool udtryk.

Disse store runde øreringe af en del af vores meget populære waterproof serie som I også har taget så godt i mod. Hele serien er mærket med “WATERPROOF” boble i toppen. Det betyder altså, at de er modstandsdygtige overfor vand og fugt. Vi anbefaler dog stadig, at du tager dine smykker af inden du går i bad eller skal sove. Det gør nemlig, at du undgår at slide på de vandfaste smykker. Det nedsætter også levetiden på water proof smykkerne.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante earrings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Pinna Hoops som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 104,30
Føj til ønskeliste