Pink Stone Earrings

kr. 90,30

Smukke og elegante ørestikkere med en smuk pink zirkon!

Materiale: kobber og zircon

Størrelse: 0,8 cm

Kun 4 tilbage på lager

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld m. rød sten

Style

Ørestikker med farvet sten

Disse ørestikker med farvet sten er et simplet smykke i et stilrent design, der gør den tidløs. Den har en enkelt farvet sten i en rødlig nuance. Den farvede ørestik gør at den pifter dit smykkesæt op. Vi har en lignende model med en grøns sten som kan findes ved at klikke her.

Simple øreringe med farvet sten. Disse fine og enkle øreringe findes med forskellige farvet sten. Du kan mix & match dem med vores ‘Stone Hoops‘. Vi har disse hoop øreringe med grøn sten, lilla sten, klar sten og blå sten. Disse hoops med vedhæng af farvet sten er helt perfekte til at skabe et simpelt men iøjefaldende look. Er du vildt med at mixe og matche dine øreringe? Så er disse hoops perfekt til dig, og til at skabe et personligt præg over dit smykke look.

Øreringe med farvede sten har vi et stort udvalg af! Find simple øreringe, hoops, ørerstikkere med farvet sten. Find også vores ringe med farvet sten!

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante earrings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Pink Stone Earrings som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Ny farve
Føj til ønskeliste
kr. 90,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 132,30
Føj til ønskeliste