Penelope Ring

kr. 125,30

Denne ring er super feminin, og er super lækker at style med andre ringe for et chunky look!

Materiale: Rustfrit stål

Størrelse: Justerbar i størrelse 52-60

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Ring i rustfri stål

Denne fine ring i rustfri stål er fra vores meget populære waterproof kollektion. Alle ringene i denne vandfaste smykker kollektion er fremstillet i rustfri stål, hvilket gør den vandfast. Vandfaste smykker er mere holdbare overfor vand og fugt, så du ikke behøver bekymre dig om grønne fingre fra dine ringe! Denne rustfri stål ring er i et feminint design med små cirkler sat sammen. Ringen er justerbar og kan tilpasses den finger du ønsker at bære ringen på.

Den perfekte gave

Leder du efter smykker til kvinder? Eller måske den helt perfekte gave til hende? Så er en ring i rustfri stål et rigtig godt bud. De er nemlig super holdbare og kan holde til lidt af hvert. Og hos By Stine Winther finder du et stort udvalg og mange billige ringe i rustfrit stål. Mangler du inspiration til julegaveønsker 2021? Så er du kommet til det rigtige sted! Her finder du en masse gode bud på smykker til ønskelisten i 2021. Det bedste af det hele er, at vores ringe kan købes til overkommelige priser!

Klik lige her for at se alle vores fine smykker fra vores waterproof kollektion. På webshoppen finder du både smykker i guld, sølv og andre materialer. Vi har et stort udvalg indenfor fingerringe, øreringe, halskæder, armbånd og ankelkæder. Vi har desuden lynhurtig levering på kun 24-48 timer, så du ikke skal gå og vente på din pakke. Du har også mulighed for at click and collect smykker på vores lager i Aalborg. Bestil inden kl. 14.00 og afhent allerede samme dag og få fri fragt på smykkerne! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Følg med på vores instagram her hvor du kan finde massere af smykkeinspiration, populære smykker, smykkenyheder, giveaways og meget mere. Her poster vi også når vi har gode tilbud og dermed billige smykker!

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 97,30
Føj til ønskeliste