Panzer Ring

kr. 125,30

Fin ring med panserkæde-look. Dette er et tidsløst design og er derfor en perfekt ring til din smykkesamling.

Materiale: Rustfri Stål

Størrelse: Justerbar i størrelse 52-58.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

Panzer ring

En panzer ring er perfekt til hverdagen og er et must-have i din smykkesamling. Den simple og rå panser ring er justerbar, hvilket gør at den passer til enhver finger. Det går også, at man kan flytte rundt på sine smykker og lave nye smykke sammensætninger. Anker ringen kan bådes fåes i guldfarvet og sølvfarvet, der skinner og skaber nyt liv. Designet er tidløst og meget stilrent, hvilket gør dette smykke uundværligt. Denne justerbare panzerring er en del af vores vandfaste kollektion.

Den rå ring kan styles med alle smykker, men du kan fuldende looket ved at matche den med flere smykker fra vores Panzer kollektion, hvor vi blandt andet har: “Panser halskæde 5 mm.” og “Lille Panser Armbånd“.

Vandfaste smykker

Vi har et stort udvalg af vandfaste smykker, hvor du både kan finde andre vandfaste ringe, waterproof halskæder og mange flere vandfast smykker. Det gør dem mere modstanddygtige overfor vand og fugt. Vi anbefaler dog stadig for at forlænge levetiden på den waterproof panzer ring, at man tager den af, når man går i bad, da dette slider meget på materialet og kan nedsætte holdbarhedstiden.

 

Smykkeinspiration

Husk også at se vores udvalg ud af andre rå smykker, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev får du 15% rabat på dit første køb! Du kan altså få billlige og moderne smykker hos os.

Instagram: Se flere smykker billeder af vores ringe på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse skønne billeder af vores andre produkter du kan bruge som smykkeinspiration. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så går du aldrig glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne panzer ring som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 104,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 104,30
Føj til ønskeliste