Moonstone Piercing

99,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Denne smukke piercing er én af vores bestsellers! Den er super let at have i øret, og behagelig på grund af dens runde lås.

Materiale: 18K guldbelagt og sølvfarvet kobber

Størrelse: 7 * 3 mm

Stang: 9 mm

OBS! Sælges enkeltvis

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

,

Flere detaljer

Måne sten piercing smykke. Vores fine Moonstone Piercing ørering er en lille fin ørestikker med månemotiv og med klare sten. Dette lille fine piercing smykke er perfekt til dig med flere piercinger i øret. Øreringen har en rund kugleformet lås, som gør den behagelig at bære. Låsen skrues fast. Øreringen er også god til helix piercing da den runde lås gør den behagelig at sove på. Vores månesten piercing smykke er en klar favorit hos os!

Find vores store udvalg af piercingsmykker, helix øreringe og meget mere her på vores hjemmeside. Vi har smykker i enhver prisklasse til enhver smag. Klik dig rundt på siden og bliv fristet af alle de smukke smykker vi forhandler.

Følg os på Instagram her og find inspiration!

Se også vores mange andre smukke smykker lige her.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot