Moma Hoops

kr. 149,00

Her er vores bud på de PERFEKTE hoop øreringe! Disse fine enkle hoops med sten passer perfekt til det hele! Disse elegante creoler er et must have i alle smykkesamlinger! Øreringene findes både i guld- og sølvfarvet og med klar, grøn eller lilla sten.

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber + zirkon.

Størrelse: 1,2 cm.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. lilla sten, Guld m. lyserød sten, Guld m. rød sten, Guld m. sort sten, Sølv m. blå sten, Sølv m. lilla sten, Guld, Sølv

Style

Øreringe med sten – Vores Moma Hoops er en af vores bedstsælgende øreringe hoops og det kan vi godt forstå! Øreringene har en helt perfekt størrelse, nemlige en lille størrelse creol. Disse kreoler har et rundt / bobbelformet mønster med en sten i midten af øreringen. Øreringe med farvet sten er med til at pifte dit outfit op og sætter kant på dit look.

Øreringene findes i guld- og sølvfarvet og med hvid, grøn eller lilla sten. Øreringene har kliklås så de er nemme at tage af og på, og sidder godt fast så du ikke taber dem.

Øreringe hoops er et must-have i din smykkesamling. Hoops er det perfekte go-to smykke når du skal finde dagens smykker frem. De passer til alt og taler for sig selv.

Se mere på vores Instagram her. Her kan du finde flere billeder af øreringe med sten og ørerringe med farvet sten.

Se også vores basic hoops her.

Er du lige så vild med hoops som vi er? Så tjek vores udvalg ud – vi har et bredt udvalg af hoops med sten, hoops med vedhæng og simple hoops. Du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice hvis du har brug for hjælp til at finde de helt rigtige øreringe til dig selv eller til gave til en du holder af!

Du kunne også være interesseret i...

-40%
Føj til ønskeliste
kr. 95,00
Føj til ønskeliste