Moma Hoops

149,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Her er vores bud på de PERFEKTE hoop øreringe! Disse fine enkle hoops med sten passer perfekt til det hele! Disse elegante creoler er et must have i alle smykkesamlinger! Øreringene findes både i guld- og sølvfarvet og med klar, grøn eller lilla sten.

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber + zirkon.

Størrelse: 1,2 cm.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. lilla sten, Guld m. lyserød sten, Guld m. rød sten, Guld m. sort sten, Sølv, Sølv m. blå sten, Sølv m. lilla sten

Style

Flere detaljer

Øreringe med sten - Vores Moma Hoops er en af vores bedstsælgende øreringe hoops og det kan vi godt forstå! Øreringene har en helt perfekt størrelse, nemlige en lille størrelse creol. Disse kreoler har et rundt / bobbelformet mønster med en sten i midten af øreringen. Øreringe med farvet sten er med til at pifte dit outfit op og sætter kant på dit look.

Øreringene findes i guld- og sølvfarvet og med hvid, grøn eller lilla sten. Øreringene har kliklås så de er nemme at tage af og på, og sidder godt fast så du ikke taber dem.

Øreringe hoops er et must-have i din smykkesamling. Hoops er det perfekte go-to smykke når du skal finde dagens smykker frem. De passer til alt og taler for sig selv.

Se mere på vores Instagram her. Her kan du finde flere billeder af øreringe med sten og ørerringe med farvet sten.

Se også vores basic hoops her.

Er du lige så vild med hoops som vi er? Så tjek vores udvalg ud - vi har et bredt udvalg af hoops med sten, hoops med vedhæng og simple hoops. Du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice hvis du har brug for hjælp til at finde de helt rigtige øreringe til dig selv eller til gave til en du holder af!

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

PiercingsmykkerPiercingsmykke med sten

Bling Piercing

89,00 kr.

snoet hoops med vedhængsnoet hoops

Twist Hoops

Fra: 199,00 kr.

WATERPROOF
Brede Hoops pakke med tre størrelserBrede Hoops pakke med tre størrelser

Wide Hoop Mix

567,00 kr.

snoet hoops med vedhængamethyst øreringevedhæng

Square Charm

59,00 kr.

WATERPROOF
Øreringe med rudeformet vedhæng der kan sammensættes med Clara Earsticks

Long Clara Øreringe

149,00 kr.

øreringesæt med 4 hoopsøreringe hoop sæt

Mini Hoop Øreringe Set

189,00 kr.

Øreringevedhæng med muslingermuslingevedhæng til øreringe

Clam Charm

Fra: 89,00 kr.

snoet hoops med vedhænglille perlevedhæng

Small Freshwater Charm

59,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot