Mocca Ring

149,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smuk tekstur ring med et råt men elegant udtryk. Ringen har ujævn overflade med en bølget tekstur. Denne rustikke ring er moderne men samtidig tidsløs og stilrren. Vi elsker denne ring, og mener den er et must have i enhver smykkesamling!

Materiale: Rustfri stål
Størrelse: Justerbar fra størrelse 50-58.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Struktur fingerring

Vores struktur fingerring "Mocca Ring" er en moderne og rustik ring med teksturpræget overflade. Match din Mocca Ring med vores flotte Mocca Earrings og få selv et basic outfit til at stråle! Denne unikke ring fås i både guld- og sølvfarvet.

Du kan både lade denne ring tale for sig selv eller skabe et iøjenfaldende smykkelook med andre flotte ringe. Du kan gå på opdagelse i vores store smykkeunivers og udvælge dine favoritter. Uanset om du er på udkig efter en enkel ring, chunky statement ring, feminin ring eller en rå ring, kan du finde det i vores store udvalg af finger ringe.

Levering

Vi har 24-48 timers levering og du kan også afhente din ordre på vores lager i Aalborg. Med click and collect sparer du naturligvis fragten på dine nye smykker!

Instagram

Se flere billeder af vores flotte Mocca Ring på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores andre fine fingerringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på Instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende indhold.

Vi håber, du bliver lige så vild med denne ørering, som vi er!

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

WATERPROOF
bred rillet ring

Emma Ring

189,00 kr.

WATERPROOF
Slangehalskædesæt med armbånd

Flat Snake Mix

Fra: 238,00 kr.

WATERPROOF
Bredde Hoops med teksturBredde Hoops med tekstur

Dayal Hoops

149,00 kr.

WATERPROOF
Wide Hoops størrelsebrede hoops

Wide Hoops

Fra: 169,00 kr.

WATERPROOF
store sølv hoopsStore guld hoops

Big Basic Hoops

199,00 kr.

WATERPROOF
ankelkæde med mønterAgnethe Anklet i guldfarvet

Agnethe Ankelkæde

189,00 kr.

WATERPROOF
stjerne ørestikkerestjerne ørestikkere

Star Ørestikker

139,00 kr.

WATERPROOF
stor og lille basic hoopstøre guld hoops med mønster

Big Bee Hoops

179,00 kr.

WATERPROOF
Guldfarvet bølget ring
Ikke på lager

Solana Ring

149,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot