Mocca Ring

kr. 139,00

Smuk tekstur ring med et råt men elegant udtryk. Ringen har ujævn overflade med en bølget tekstur. Denne rustikke ring er moderne men samtidig tidsløs og stilrren. Vi elsker denne ring, og mener den er et must have i enhver smykkesamling!

Materiale: Rustfri stål
Størrelse: Justerbar fra størrelse 50-58.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Struktur fingerring

Vores struktur fingerring “Mocca Ring” er en moderne og rustik ring med teksturpræget overflade. Match din Mocca Ring med vores flotte Mocca Earrings og få selv et basic outfit til at stråle! Denne unikke ring fås i både guld- og sølvfarvet.

Du kan både lade denne ring tale for sig selv eller skabe et iøjenfaldende smykkelook med andre flotte ringe. Du kan gå på opdagelse i vores store smykkeunivers og udvælge dine favoritter. Uanset om du er på udkig efter en enkel ring, chunky statement ring, feminin ring eller en rå ring, kan du finde det i vores store udvalg af finger ringe.

Levering

Vi har 24-48 timers levering og du kan også afhente din ordre på vores lager i Aalborg. Med click and collect sparer du naturligvis fragten på dine nye smykker!

Instagram

Se flere billeder af vores flotte Mocca Ring på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores andre fine fingerringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på Instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende indhold.

Vi håber, du bliver lige så vild med denne ørering, som vi er!

Du kunne også være interesseret i...

Føj til ønskeliste
kr. 139,00
Føj til ønskeliste
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 139,00
Føj til ønskeliste
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 139,00
Føj til ønskeliste