Mocca Mix

kr. 238,00

Materiale: Rustfri stål
Størrelse: Justerbar(ring) + 2,3 cm i diameter(øreringe)

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Tekstur smykke sæt

Vores Mocca Mix er det perfekte rustikke sæt med tekstur smykke sæt, men masser af detaljer og flotte former. Vores Mocca ring har længe været en vores bedst sælgende smykker, og i selskab med Mocca øreringen skaber de det smukkeste smykkesæt. Vores Mix serie er sat sammen af vores ansattes og kunders stylinger af smykker. Serien skal hjælpe med at give stylinginspiration og komme med gaveidéer. Er man interesseret i kun ét af smykkerne, kan du altid finde dem til salg på hjemmesiden. Du finder Mocca øreringene her og Mocca ringen her.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre ringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Starring Night ring på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ring som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

Føj til ønskeliste
kr. 348,00
Føj til ønskeliste