Mocca Mix

238,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Materiale: Rustfri stål
Størrelse: Justerbar(ring) + 2,3 cm i diameter(øreringe)

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Tekstur smykke sæt

Vores Mocca Mix er det perfekte rustikke sæt med tekstur smykke sæt, men masser af detaljer og flotte former. Vores Mocca ring har længe været en vores bedst sælgende smykker, og i selskab med Mocca øreringen skaber de det smukkeste smykkesæt. Vores Mix serie er sat sammen af vores ansattes og kunders stylinger af smykker. Serien skal hjælpe med at give stylinginspiration og komme med gaveidéer. Er man interesseret i kun ét af smykkerne, kan du altid finde dem til salg på hjemmesiden. Du finder Mocca øreringene her og Mocca ringen her.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer - samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre ringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Starring Night ring på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ring som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

WATERPROOF
Runde øreringe

Basic Hoops - 1,6 cm

139,00 kr.

WATERPROOF
Brede Hoops pakke med tre størrelserBrede Hoops pakke med tre størrelser

Wide Hoop Mix

567,00 kr.

Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.

Camille Mix

683,00 kr.

WATERPROOF
sommerfugle ørestikkere og rund ørering med stensommerfugle ørestikker

Butterfly Ørestikker

139,00 kr.

WATERPROOF
banket ujævn ring

Sidsel Ring

149,00 kr.

ørestikkere med ø-omrids i smeltet materiale og perle.ørestikkere med ø-form og grøn sten

Sal Ørestikker

179,00 kr.

WATERPROOF
stjerne ørestikkerestjerne ørestikkere

Star Ørestikker

139,00 kr.

WATERPROOF
snoet tynd halskæde

Caleja Halskæde

159,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot