Mocca Earrings

kr. 97,30

Smukke øreringe i et flot smeltet design! Passer perfekt til vores Mocca Ring, og kan både styles til hverdag og fest.

Materiale: Kobber

Størrelse: 2 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Style

Rustikke øreringe med en teksturpræget overflade. Disse hoop øreringe i et rustik og råt look er perfekt til dig der ønsker at skabe blikfang med dine smykker! Tilføj disse chunky og rå øreringe hoops til et basic outfit for at skabe kant! Disse rå unikke øreringe findes i guldfarvet og med en matchende ring i både sølv – og guldfarvet! Lad øreringene tale for sig selv eller style dem med andre minimalistiske øreringe for at få det perfekte mix and match øreringe look.

Her hos By Stine Winther har vi et stort udvalg af øreringe! Vi har både ørestikker, hængeøreringe, kædeøreringe, hoops, earcuffs og meget mere! Vi har billige øreringe, øreringe i guld, øreringe i sølv og øreringe i rustfri stål samt andre materialer. Mon ikke der er det helt perfekte par øreringe til dig?

Vi har 24-48 timers levering og du kan også afhente din ordre på vores lager i Aalborg. Med click and collect sparer du naturligvis fragten på dine nye smykker!

Følg os på Instagram her og find inspiration!

Se også vores mange andre smukke smykker lige her.

 

 

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 97,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 97,30
Føj til ønskeliste