Mini Twisted Hoops

kr. 139,30

Disse smukke øreringe, er vores ultimative perfekte mini hoops. Selvom de ikke er større, giver de et fedt snoet look til dit øre!

Materiale: Guldbelagt sterling sølv

Størrelse: ca. 1 cm.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Snoet hoop

Den fineste basic til smykkesamlingen – en snoet hoop. De er så fine både for sig selv, eller til at style med andre snoede øreringe. Denne hoop ørrering er lavet i sterling sølv, og er derfor i en super kvalitet til meget få penge. Er du til disse snoed øreringe? Så klik endelig dem hjem til dig selv, eller sæt dem på ønskesedlen som et fødselsdags eller julegaveønske.

Smykkeforretning i Aalborg

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Gaveidé

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ørering som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
Ikke på lager
kr. 139,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 90,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 90,30
Føj til ønskeliste