Mini Twisted Hoops

199,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Disse smukke øreringe, er vores ultimative perfekte mini hoops. Selvom de ikke er større, giver de et fedt snoet look til dit øre!

Materiale: Guldbelagt sterling sølv

Størrelse: ca. 1 cm.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Snoet hoop

Den fineste basic til smykkesamlingen - en snoet hoop. De er så fine både for sig selv, eller til at style med andre snoede øreringe. Denne hoop ørrering er lavet i sterling sølv, og er derfor i en super kvalitet til meget få penge. Er du til disse snoed øreringe? Så klik endelig dem hjem til dig selv, eller sæt dem på ønskesedlen som et fødselsdags eller julegaveønske.

Smykkeforretning i Aalborg

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Gaveidé

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer - samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ørering som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

WATERPROOF
Runde øreringe

Basic Hoops - 1,6 cm

139,00 kr.

WATERPROOF
Små hoops

Plain Hoops Sæt

169,00 kr.

WATERPROOF
Wide Hoops størrelsebrede hoops

Wide Hoops

Fra: 169,00 kr.

øreringesæt med 4 hoopsøreringe hoop sæt

Mini Hoop Øreringe Set

189,00 kr.

WATERPROOF
snoet halskæde

Victoria Halskæde

Fra: 169,00 kr.

Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.
Ikke på lager

Vibe Mix

553,00 kr.

snoet hoops med vedhængbølget øreringevedhæng

Snaky Charm

69,00 kr.

hoops med vedhængvedhæng med klare sten

Clear Stone Charm

59,00 kr.

WATERPROOF
snoet tynd halskæde

Caleja Halskæde

159,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot