Mini Hoop Øreringe Sæt

189,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Mini Hoop Øreringe Set’ består af 4 forskellige hoops, hvoraf 3 har små vedhæng. Dette øreringesæt er det perfekte mix, og matcher hinanden så godt! Perfekt til dig der er vild med at mixe og matche dine øreringe. OBS! Sættet består kun af 4 individuelle øreringe, så ønsker du 4 øreringe til hvert øre, skal du bestille 2 x sæt.

  • Perfekt til mix og match
  • Findes i guld og sølvfarvet
  • Stilrent og enkelt design

Øreringe sættet er perfekt til dig, der har svært ved at style dine øreringe – her er sættet nemlig allerede sammensat til dig!

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber

Størrelse: 1 cm + 1 cm + 1,2 cm + 1,3 cm

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. sort sten, Sølv, Sølv m. blå sten

Style

Flere detaljer

Dette hoop sæt består af 4 hoops øreringe der matcher hinanden helt perfekt! Vi elsker at bruge ørerringe sæt, da det gør stylingen af smykker så meget nemmere! Sættet består af:

1 lille hoop øreringe. Øreringen er med klik-lås så den er nem at tage på og af. Den lille ørering er perfekt til en helix piercing men går også rigtig fint til de andre huller i ørene.

1 lille hoop øreringe med kuglevedhæng. Denne hoop har også kliklås, hvilket vi elsker! Det gør det så meget nemmere at lukke sine øreringe, og håret sætter sig ikke fast i nogen lås.

1 mellem hoop med vedhæng af sten samt kort kæde. Denne kædehoop er så cool! Den skaber et anerledes men cool udtryk som vi er helt vilde med! Denne creol har også tryk lås.

1 mellem hoop med fint vedhæng med sten.

Det fine hoop sæt findes i guld og sølvfaret og er et MUST HAVE i din smykkesamling. Med dette hoop sæt går du ikke galt i byen. Mix og match det på kryds og tværs for at opnå dit helt eget personlige look.

Følg vores instagram her og find flere billeder af det smukke kreol øreringe sæt

Se alle vores sæt her.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot