Mini Hoop Earrings Set

kr. 189,00

Mini Hoop Earrings Set’ består af 4 forskellige hoops, hvoraf 3 har små vedhæng. Dette øreringesæt er det perfekte mix, og matcher hinanden så godt! Perfekt til dig der er vild med at mixe og matche dine ørerringe. OBS! Sættet består kun af 4 individuelle øreringe, så ønsker du 4 øreringe til hvert øre, skal du bestille 2 x sæt.

  • Perfekt til mix og match
  • Findes i guld og sølvfarvet
  • Stilrent og enkelt design

Øreringe sættet er perfekt til dig, der har svært ved at style dine øreringe – her er sættet nemlig allerede sammensat til dig!

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber

Størrelse: 1 cm + 1 cm + 1,2 cm + 1,3 cm

 

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. mørkegrøn sten, Guld m. sort sten, Sølv m. blå sten, Guld, Sølv

Dette hoop sæt består af 4 hoops øreringe der matcher hinanden helt perfekt! Vi elsker at bruge ørerringe sæt, da det gør stylingen af smykker så meget nemmere! Sættet består af:

1 lille hoop øreringe. Øreringen er med klik-lås så den er nem at tage på og af. Den lille ørering er perfekt til en helix piercing men går også rigtig fint til de andre huller i ørene.

1 lille hoop øreringe med kuglevedhæng. Denne hoop har også kliklås, hvilket vi elsker! Det gør det så meget nemmere at lukke sine øreringe, og håret sætter sig ikke fast i nogen lås.

1 mellem hoop med vedhæng af sten samt kort kæde. Denne kædehoop er så cool! Den skaber et anerledes men cool udtryk som vi er helt vilde med! Denne creol har også tryk lås.

1 mellem hoop med fint vedhæng med sten.

Det fine hoop sæt findes i guld og sølvfaret og er et MUST HAVE i din smykkesamling. Med dette hoop sæt går du ikke galt i byen. Mix og match det på kryds og tværs for at opnå dit helt eget personlige look.

Følg vores instagram her og find flere billeder af det smukke kreol øreringe sæt

Se alle vores sæt her.