Maral Necklace

kr. 159,00

Denne smukke halskæde er en god blanding af en rå panserkæde og nogle fine perler. Den er god til at samle flere forskellige kæder, da den både har det rå og feminine udseende.

Materiale: Rustfri Stål

Størrelse: 44 cm. + 3 cm. forlænger

Denne vare er en del af vores Waterproof-serie, men vær obs. på at selve kæden er vandfast, men perlerne kan miste glansen hvis de er udsat for store mængder vand!

Vær opmærksom på at perlerne er unikke, og kan afvige fra produktbilledet.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Perlehalskæde

Perlehalskæde i et moderne design. En justerbar kæde med perlevedhæng. Perle halskæde med små runde perle vedhæng. Perle halskæde findes i guld – og sølv farvet. Perlehalskæder er et tidsløst og klassisk smykke som kan gå til næsten ethvert outfit. Denne perlehalskæde har fået et mere moderne udtryk med den chunky kæde. Hos By Stine Winther finder du flere forskellige varianter af smukke perlehalskæde i både guld, sølv og andre materialer som rustfri stål. Se for eksempel vores smukke Luna halskæde med perler. Køb din nye perle halskæde hos os!

Perlehalskæde hos By Stine Winther

Hos By Stine Winther har vi et stort udvalg af smykker til enhver smag. Når du handler hos os får du lynhurtig levering på kun 24-48 timer. Vi synes nemlig ikke, at du skal gå og vente på at kunne bære dine nye smukke smykker! Vi tilbyder 14 dages returret, så du kan returnere dine ubrugte smykker indenfor 14 dage, hvis de alligevel ikke faldt i din smag.  Køber du en gave til hende du holder af, så pakker vi gerne din smykkegave flot ind.

Smykkeinspiration

Det kan være svært at finde det helt perfekte smykke til dig selv eller gaven til hende. På vores instagram finder du massere af smykkeinspiration, så du kan blive guided til dit næste smykkekøb. Her kan du se hvordan du kan style dine smykker, se vores populære smykker og meget mere. Vi holder også løbende giveaways hvor du kan vinde smykker! Vi håber du vil følge med på vores smykke instagram og blive inspireret.

Du kunne også være interesseret i...

WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 149,00
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
-40%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 113,00kr. 131,40
Føj til ønskeliste