Maral Halskæde

159,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Denne smukke halskæde er en god blanding af en rå panserkæde og nogle fine perler. Den er god til at samle flere forskellige kæder, da den både har det rå og feminine udseende.

Materiale: Rustfri Stål

Størrelse: 44 cm. + 3 cm. forlænger

Denne vare er en del af vores Waterproof-serie, men vær obs. på at selve kæden er vandfast, men perlerne kan miste glansen hvis de er udsat for store mængder vand!

Vær opmærksom på at perlerne er unikke, og kan afvige fra produktbilledet.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Perlehalskæde i et moderne design. En justerbar kæde med perlevedhæng. Perle halskæde med små runde perle vedhæng. Perle halskæde findes i guld – og sølv farvet. Perlehalskæder er et tidsløst og klassisk smykke som kan gå til næsten ethvert outfit. Denne perlehalskæde har fået et mere moderne udtryk med den chunky kæde. Hos By Stine Winther finder du flere forskellige varianter af smukke perlehalskæde i både guld, sølv og andre materialer som rustfri stål. Se for eksempel vores smukke Luna halskæde med perler. Køb din nye perle halskæde hos os!

Perlehalskæde hos By Stine Winther

Hos By Stine Winther har vi et stort udvalg af smykker til enhver smag. Når du handler hos os får du lynhurtig levering på kun 24-48 timer. Vi synes nemlig ikke, at du skal gå og vente på at kunne bære dine nye smukke smykker! Vi tilbyder 14 dages returret, så du kan returnere dine ubrugte smykker indenfor 14 dage, hvis de alligevel ikke faldt i din smag.  Køber du en gave til hende du holder af, så pakker vi gerne din smykkegave flot ind.

Smykkeinspiration

Det kan være svært at finde det helt perfekte smykke til dig selv eller gaven til hende. På vores instagram finder du massere af smykkeinspiration, så du kan blive guided til dit næste smykkekøb. Her kan du se hvordan du kan style dine smykker, se vores populære smykker og meget mere. Vi holder også løbende giveaways hvor du kan vinde smykker! Vi håber du vil følge med på vores smykke instagram og blive inspireret.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot