Mai Earrings

kr. 99,00

Smukke og simple øreringe med zirkonstave hængende ned.

Materiale: guld/hvidguldbelagt kobber

Størrelse: 1 cm hoop + 2 cm vedhæng

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld m. multifarvet sten, Guld, Sølv

Hoops med lange vedhæng

Disse hoops med lange vedhæng er til dig, der godt kan lide at have muligheder med dine smykker. Øreringene med vedhæng kan nemlig bruges alene eller du kan bruge dem til at lave et stacked look og sammensætte dem med alle dine favorit hoops, andre øreringe med vedhæng, helix, piercinger eller ørestikker. De runde øreringe kan findes i guldbelagt kobber, hvor stenene er forskelligfarvede i alle regnbuens farver eller i hvidguldbelagt kobber med klare sten.

Øreringe med farvede sten har vi et stort udvalg af! Find simple øreringe, hoops, ørerstikkere med farvet sten. Find også vores ringe med farvet sten!

 

For at disse hoops har den længste holdbarhed anbefaler vi, at du holder dem tørre. Vi har gjort det let for dig ved at have tre forskellige muligheder, hvorpå du kan holde dine andre ringe, øreringe, halskæder, vedhæng, armbånd tørre og sikre. Hos By Stine Winther kan du købe en smykkeboks – lille, som er perfekt til sportstasken. Der er også en lidt større mulighed i vores smykkeboks – mellem. Til dig med den helt store smykkesamling så har vi lige fået vores smykkeskrin – akryl på lager igen.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante earrings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe med vedhæng på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse ‘Mai Earrings’ som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

Føj til ønskeliste
kr. 159,00
Føj til ønskeliste