Maeve Snake Ring

kr. 118,30

Smuk og slank justerbar ring med grønne zirkoner.

Materiale: 14K guldbelagt kobber + zirkoner

Størrelse: Justerbar i størrelse 50-60

Kun 6 tilbage på lager

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld m. grøn sten

Slange ring med sten

Vores Maeve slange ring, er udsmykket med de flotteste grønne sten, der klæder den snoede ring perfekt. Her får du en kombination af to af tidens helt store trends; snake smykker og smykker med farvede sten. Vi er personligt helt vilde med de farvede sten, og sælger dem også i alle afskygninger! Eksempelvis kunne du lave et flot smykke sæt ud af denne snake ring og måske disse øreringe. Denne ring med farvede sten er desuden også en god gaveidé til konfirmanden, studenter eller kæresten!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre ringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Maeve slange ring på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ring som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 118,30
Føj til ønskeliste