Lulu Pearl Earrings

kr. 174,30

Smukke brede hoops med vedhæng af både perler og stjerner.

Materiale: Rustfrit stål

Længde: 4 cm og 1,20 cm

Vær opmærksom på at perlerne er unikke, og kan afvige fra produktbilledet.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Chunky hoops med vedhæng

Disse chunky hoops med vedhæng er et mix af forskelllige vedhæng. Der er både kæde vedhæng, forskellig farvede perle vedhæng, stjerne vedhæng og perle vedhæng. Der er noget til enhver smag og det gør star øreringene til noget helt unikt med det de mange forskellige udtryk. De er alle forbundet på en rå og bred hoop, der gør det let at sætte ind i dine huller i ørerne. Perle øreringene har en længde, der gør at de er perfekte alene. De giver meget personlighed alene i dette ene smykke. ‘Lulu Pearl Earrings’ kan både fåes til dig der elsker guld og sølv, da den kommer i guldfarvet og i sølvfarvet.

Du kan vælge at sammensætte den med vores populære flat snake halskæde ‘Star Snake Necklace’ da denne komplementerer de små stjerner i vedhænget på øreringen.

 

Disse fine hoops af en del af vores populære waterproof serie som I har taget så godt i mod. Hele serien er mærket med “WATERPROOF” boble i toppen. Det betyder altså, at de er modstandsdygtige overfor vand og fugt. Vi anbefaler dog stadig, at du tager dine smykker af inden du går i bad eller skal sove. Det gør nemlig, at du undgår at slide på de vandfaste smykker. Det nedsætter også levetiden på water proof smykkerne.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante earrings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe med vedhæng på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Lulu Pearl Earrings som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 146,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 188,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 188,30
Føj til ønskeliste