Initial Halskæde

107,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Denne smukke halskæde, er en perfekt gaveidé til en du holder af. Den er super let at have på samt kort, så man kan style den med forskellige kæder med lidt mere længde.

Materiale: Rustfrit Stål

Størrelse: 36 cm + 5 cm forlænger

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flere detaljer

Personlig gave til hende. Vores finde Love Letter halskæde er den perfekte gave til hende du holder af. Halskæden består af en simpel tynd kæde med bogstavvedhæng i et simpelt design. Kæden er personlig og den helt perfekte gave. Giv hende en personlig gave med et bogstav der betyder noget for hende. Måske hendes eget forbogstav, dit forbogstav eller noget helt tredje. Denne halskæde symboliserer personlighed og kærlighed. Personlig gave til hende er et smykke hun altid kan kigge på og mindes jeres bånd.

Køb personlige smykker hos By Stine Winther og glæd hende du holder af. Hvad end du leder efter gaven til fødselaren, studenten, konfirmanden, mors-dag eller noget helt andet. Du finder altid et stort udvalg af smykker hos By Stine Winther.

Følg os på Instagram her og find inspiration!

Se også vores mange andre smukke smykker lige her.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

WATERPROOF
ørestikker med lynørestikker med lyn

Lightning Ørestikker

139,00 kr.

WATERPROOF
store snoede hoops

Kamilea Hoops

189,00 kr.

WATERPROOF
-10%
smykkesæt med ringe

Key Ring Mix

269,00 kr.

Spring Halskæde

229,00 kr.

WATERPROOF
ring med tekstur

Olan Ring

149,00 kr.

WATERPROOF
Runde øreringe

Basic Hoops - 1,6 cm

139,00 kr.

WATERPROOF
Standard panser halskæde

Classic Chain Halskæde

Fra: 129,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot