Initial Necklace

kr. 179,00

Denne smukke halskæde, er en perfekt gaveidé til en du holder af. Den er super let at have på samt kort, så man kan style den med forskellige kæder med lidt mere længde.

Materiale: Rustfrit Stål

Størrelse: 36 cm + 5 cm forlænger

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Personlig gave til hende. Vores finde Love Letter necklace er den perfekte gave til hende du holder af. Halskæden består af en simpel tynd kæde med bogstavvedhæng i et simpelt design. Kæden er personlig og den helt perfekte gave. Giv hende en personlig gave med et bogstav der betyder noget for hende. Måske hendes eget forbogstav, dit forbogstav eller noget helt tredje. Denne halskæde symboliserer personlighed og kærlighed. Personlig gave til hende er et smykke hun altid kan kigge på og mindes jeres bånd.

Køb personlige smykker hos By Stine Winther og glæd hende du holder af. Hvad end du leder efter gaven til fødselaren, studenten, konfirmanden, mors-dag eller noget helt andet. Du finder altid et stort udvalg af smykker hos By Stine Winther.

Følg os på Instagram her og find inspiration!

Se også vores mange andre smukke smykker lige her.

Du kunne også være interesseret i...

WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 169,00kr. 179,00
Føj til ønskeliste
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 189,00kr. 219,00
Føj til ønskeliste
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 129,00kr. 149,00
Føj til ønskeliste