Long Star & Pearl Earrings

kr. 199,00

Store og flotte kædeøreringe med perler.

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Længde: 7 cm

Bredde: 5mm

Vær opmærksom på at perlerne er unikke, og kan afvige fra produktbilledet.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Lange kædeøreringe

Disse lange kædeøreringe har en perle og en lille elegant stjerne i enderne. De kommer som en earstick, der gør dem lette at sætte i øret. Øreringene har et langt vedhæng, hvor en lille star er forneden. Dette vedhæng er connected til et chain vedhæng med en bred kæde, der har en fin perle i enden. Dette vedhæng giver star & pearl øreringene et mere råt udtryk samtidig med at perlen giver det feminine og klassiske look. De er perfekte til en aften i byen eller til en lidt extra hverdag.

Du kan sammensætte chain øreringene med forskellige vedhæng med vores fine perlehalskæde ‘Luna Pearl Necklace‘ som matcher perlevedhænget i øreringene så fint.

 

Disse kæde øreringe af en del af vores meget populære waterproof serie som I også har taget så godt i mod. Hele serien er mærket med “WATERPROOF” boble i toppen. Det betyder altså, at de er modstandsdygtige overfor vand og fugt. Vi anbefaler dog stadig, at du tager dine smykker af inden du går i bad eller skal sove. Det gør nemlig, at du undgår at slide på de vandfaste smykker. Det nedsætter også levetiden på water proof smykkerne.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante earrings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe med vedhæng på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Long Star & Pearl Earrings som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

Føj til ønskeliste
kr. 269,00
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste