Long Moon Earrings

kr. 188,30

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Længde på vedhæng: 2 cm og 6 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Måne vedhængs øreringe

Disse måne vedhængs øreringe er et mix af forskelllige vedhæng. Der er både kæde vedhæng, forskellig farvede perle vedhæng, måne vedhæng og perle vedhæng. Der er noget til enhver smag og det gør Moon øreringene til noget helt unikt med det de mange forskellige udtryk. De er alle forbundet på en hoop, der gør det let at sætte ind i dine huller i ørerne. Månevedhængs øreringene har en længde, der gør at de er perfekte alene. De giver meget personlighed alene i dette ene smykke. ‘Long Moon Earrings’ kan både fåes til dig der elsker guld og sølv, da den kommer i guldfarvet og i sølvfarvet.

Vi anbefaler derfor at du kan sammensætte den med vores populære perlehalskæde ‘Lana Pearl Bracelet‘ da denne komplementerer det lille perle i perlevedhænget på øreringen. Til dig, der alligevel ønsker at gøre lidt ekstra kan disse hoops med vedhæng sammensættes med vores ‘Moonstone Piercing‘ som også findes i guld- og sølv farvet.

 

Denne måne kæde ørering af en del af vores meget populære waterproof serie som I også har taget så godt i mod. Hele serien er mærket med “WATERPROOF” boble i toppen. Det betyder altså, at de er modstandsdygtige overfor vand og fugt. Vi anbefaler dog stadig, at du tager dine smykker af inden du går i bad eller skal sove. Det gør nemlig, at du undgår at slide på de vandfaste smykker. Det nedsætter også levetiden på water proof smykkerne.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante earrings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe med vedhæng på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Long Moon Earrings som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
Ikke på lager
kr. 188,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 139,30
Føj til ønskeliste