Lomala Øreringe

77,40 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Disse trendy ørestikker kan styles med mange forskellige øreringe, og er virkelig nogle øreringe man lægger mærke til med deres smukke farve!

Materiale: 925 Sterling sølv

Størrelse: 0,7 cm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld m. grøn sten, Guld m. lilla sten

Style

Flere detaljer

Ørestikker med grøn sten

Disse ørestikker med grøn sten er et simplet smykke i et stilrent design, der gør den tidløs. Den har en enkelt farvet sten i en grøn nuance. Den farvede ørestik gør at den pifter dit smykkesæt op.

Simple øreringe med farvet sten. Disse fine og enkle øreringe findes med forskellige farvet sten. Vi har disse hoop øreringe med grøn sten, lilla sten, klar sten og blå sten. Disse hoops med vedhæng af farvet sten er helt perfekte til at skabe et simpelt men iøjefaldende look. Er du vildt med at mixe og matche dine øreringe? Så er disse hoops perfekt til dig, og til at skabe et personligt præg over dit smykke look.

Øreringe med farvede sten har vi et stort udvalg af! Find simple øreringe, hoops, ørerstikkere med farvet sten. Find også vores ringe med farvet sten!

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante earrings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Lomala Øreringe som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

EXCLUSIVE
kædeøreringe med perlerkædeøreringe med perler

Esta Pearl Øreringe

199,00 kr.

WATERPROOF
twisted hoopstwisted hoops

Signe Hoops

149,00 kr.

-40%
simple øreringe med farvet sten

Stone Hoops

113,00 kr.

Øreringe der hænger med perlerlange øreringe med bankede plader i guldbelagt

Singa Øreringe

279,00 kr.

Perlas Øreringe

299,00 kr.

WATERPROOF
stjerne ørestikkerestjerne ørestikkere

Star Ørestikker

139,00 kr.

Mixet øreringelookØreringe i firkant med sten

Jessica Øreringe

149,00 kr.

Snoede guld ørering og en kædeøreringHænge øreringe med ferskvands perle og banket plade

Unsur Øreringe

229,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot