Lilly Hoops

kr. 139,30

Disse smukke øreringe er en del af Exclusive by Stine Winther, og er de perfekte hverdags hoop!

Materiale: Kobber + Zirkon sten

Belægning: Guldbelagt og hvidguldsbelagt

Størrelse: 1,5 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld m. lilla sten, Sølv m. lilla sten

Hoops med farvede sten

Vores Lilly Earrings er de perfekte hoops med farvede zirkoner. Øreringene har tre små vedhæng med farvede sten, der er i lilla nuancer, og som skaber et fint og feminint look. Hoop øreringe med farvede sten er et moderne og alsidigt smykke, der passer til alle. Disse hoops er super fine at bære alene, men kan også sagtens stackes med andre øreringe som f.eks. vores Long Lilly Earrings, der har samme farvede zirkoner og derfor passer perfekt sammen. Disse hoops med farvede sten er et must-have i din smykkesamling!

Lilly Hoops er lavet i kobber, belagt med 14K guld eller hvidguld.
Øreringene er en del af Exclusive By Stine Winther kollektionen og er designet af Stine Winther og findes kun hos os.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre øreringe ud! Vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer din ordre på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores hoops på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med disse hoops som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 139,30
Føj til ønskeliste