Long Lilly Earrings

kr. 139,30

Materiale: Kobber + Zirkon sten

Belægning: Guldbelægning + Hvidguldsbelægning

Størrelse: 3 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld m. lilla sten, Sølv m. lilla sten

Hænge øreringe med farvede sten

Vores Long Lilly Earrings er de perfekte hængeøreringe med farvede zirkoner. Øreringene har et vedhæng med 3 sten, der er i lilla nuancer og de er derfor meget feminine. Hænge øreringe med farvede sten er et moderne og alsidigt smykke, der passer til alle. Disse øreringe er super fine at bære alene, men kan også sagtens bæres med andre øreringe som f.eks. vores Lilly Hoops, der har samme farvede zirkoner og derfor passer perfekt sammen. Disse hænge øreringe med farvede sten er et must-have i din smykkesamling!

Long Lilly Earrings er lavet i kobber, belagt med 14K guld eller hvidguld.

Øreringene er en del af Exclusive By Stine Winther kollektionen og er designet af Stine Winther og findes kun hos os.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre øreringe ud! Vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer din ordre på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe på Instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med disse hængeøreringe som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 139,30
Føj til ønskeliste