Lilia Ring

149,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Tekstur ring med en rå bølget overflade. Denne ring har et banket look og er meget moderne og trendy. En chunky ring der skaber et iøjnefaldende look og giver et råt finish til dit smykkelook.

Størrelse: Str. 55

Materiale: 14K guldbelagt rustfrit stål

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Bred banket ring

En bred banket ring, der er perfekt til at sammensætte til dine andre favoritringe. Tekstur ring med en rå bølget overflade. Denne ring har et banket look og er meget moderne og trendy. En chunky ring der skaber et iøjnefaldende look og giver et råt finish til dit smykkelook. Den brede ring er super populær og er en af vores bestsellers og vi har derfor sammensat den med andre bestseller ringe og dermed gjort det meget lettere for dig. De andre ringe er Wavy ringen der er justerbar, og kan derfor tilpasses til din fingerstørrelse og til netop den finger, du ønsker at have den på. Vi elsker regulerbare ringe, da man kan skabe nye udtryk ved at flytte den til en ny finger. Samtidig kan du nemmere stacke dine ringe og lave Mix and match med dine ringe og opnå lige præcis det look du bedst kan lide. og den sidste er ‘Lu ringen er en V ring, der er vores all time bestseller. Matcher perfekt med Wavy, Lu og Lilo Ring.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af sæt ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores smykkesæt på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for denne Lilia Ring sæt som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot