Malou Pearl Earring

kr. 299,00

Materiale: Sterling sølv

Størrelse: længde 5 cm.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Style

Lange perleøreringe

Vores Malou øreringe, er de fineste lange perleøreringe, med både en perle og kædedetaljer. Øreringene er produceret i guldbelagt sterlings sølv, som gør at du er sikret en super kvalitet, til billige penge. Udover at øreringene er udsmykket med en lille perle, så er der også en lille zirkon/diamant i en af kæderne. Øreringe er smukke alene, men kan også bare med blandt andet vores mini twisted hoops, hvis du har flere huller i ørene. De lange perleøreringe er en god gaveidé til kvinder eller piger, i alle aldre. Det kan også være et godt bud på øreringe til konfirmationskjolen!

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Gaveidé

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Malou Pearl Earring på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ørering som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.