Kora Ring

199,00 kr.

Størrelsesguide
Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smuk og glansfyldt ring med riller. Kan justeres så den kan passe flere af dine fingre, og er derfor en god ring at style med andre.

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: 51.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Vandfast fingerring

Vandfast fingerring i et smukt simpelt og tidsløst design. Ringen er justerbar og kan tilpasses lige præcis den finger du ønsker at bære den på. Justerbar fingerringe er perfekt til dig der elsker at mixe og matche dine ringe. Denne ring er perfekt til dig der er vild med det klassiske og tidsløse look. Ringen har dog et råt touch med de skæve linjer. Denne vandfast fingerring er et musthave i en hver smykkesamling da den er rigtig nem at style. Leder du efter den perfekte gave til hende du holder af? Eller den perfekte barselsgave? Så kunne denne ring være et godt bud, da den kan holde til lidt af hvert.

Waterproof Smykker

Style vores fine vandfaste Kora Ring med andre vandfaste fingerringe. Du kan for eksempel style den med vores fine waterproof Emma Ring. I vores Waterproof kollektion finder du mange flere fine og ekstra holdbare smykker. Vores vandfaste smykker i guldfarvet og sølvfarvet er ekstra holdbare overfor vand og fugt. Du kan derfor for eksempel sagtens vaske hænder med ringe på. Vores vandfaste ringe og andre vandfaste smykker mister nemlig ikke deres farve! I vores vandfaste smykker kategori finder du også udsalgsvarer, så du kan finde billige smykker. Klik dig igennem vores store udvalg af smukke smykker og bliv fristet. Vi glæder os til at pakke din ordre!

Instagram

Følg med på vores instagram her.  Her vil du finde masser af smykke inspiration og inspiration til styling af smykker. Vi deler gode tilbud på smykker, nye smykker, smykketrends 2021 og lækre giveaways. Er du ikke på Instagram kan du også følge os på facebook.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

WATERPROOF
banket ring

Mascha Ring

149,00 kr.

WATERPROOF
Standard panser halskæde

Classic Chain Halskæde

Fra: 129,00 kr.

snoet hoops med vedhængsnoet hoops

Twist Hoops

Fra: 199,00 kr.

WATERPROOF
Ring, baguette, bystinewinther

Shelly Ring

229,00 kr.

WATERPROOF
Lu Ring

Lu Ring

149,00 kr.

WATERPROOF

Callie Ring

149,00 kr.

Guld øreringelookPiercingsmykke i guld

Diamond Piercing

89,00 kr.

Ringe i banket materiale med blå stenRing med ujævn overflade i guldbelagt med blå sten

Ansa Ring

279,00 kr.

Øreringe guld lookTrekantet lille piercing

Crystal Triangle Piercing

89,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot