Kora Ring

kr. 139,30

Smuk og glansfyldt ring med riller. Kan justeres så den kan passe flere af dine fingre, og er derfor en god ring at style med andre.

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: 51.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Vandfast fingerring

Vandfast fingerring i et smukt simpelt og tidsløst design. Ringen er justerbar og kan tilpasses lige præcis den finger du ønsker at bære den på. Justerbar fingerringe er perfekt til dig der elsker at mixe og matche dine ringe. Denne ring er perfekt til dig der er vild med det klassiske og tidsløse look. Ringen har dog et råt touch med de skæve linjer. Denne vandfast fingerring er et musthave i en hver smykkesamling da den er rigtig nem at style. Leder du efter den perfekte gave til hende du holder af? Eller den perfekte barselsgave? Så kunne denne ring være et godt bud, da den kan holde til lidt af hvert.

Waterproof Smykker

Style vores fine vandfaste Kora Ring med andre vandfaste fingerringe. Du kan for eksempel style den med vores fine waterproof Emma Ring. I vores Waterproof kollektion finder du mange flere fine og ekstra holdbare smykker. Vores vandfaste smykker i guldfarvet og sølvfarvet er ekstra holdbare overfor vand og fugt. Du kan derfor for eksempel sagtens vaske hænder med ringe på. Vores vandfaste ringe og andre vandfaste smykker mister nemlig ikke deres farve! I vores vandfaste smykker kategori finder du også udsalgsvarer, så du kan finde billige smykker. Klik dig igennem vores store udvalg af smukke smykker og bliv fristet. Vi glæder os til at pakke din ordre!

Instagram

Følg med på vores instagram her.  Her vil du finde masser af smykke inspiration og inspiration til styling af smykker. Vi deler gode tilbud på smykker, nye smykker, smykketrends 2021 og lækre giveaways. Er du ikke på Instagram kan du også følge os på facebook.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
Ikke på lager
kr. 139,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 97,30
Føj til ønskeliste